Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kütahya °C
Turunc Fly Wuppertal 42107, Gathe 45 0202/444765 - 017670572930 Turuncfly@web.de

MHP Eski Milletvekili Alim IŞIK, Gediz ve Çavdarhisar Teşkilatlarına Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

REKLAM ALANI
20.11.2015
899
A+
A-

MHP Eski Milletvekili Alim IŞIK, Gediz ve Çavdarhisar Teşkilatlarına Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

“Bu seçimlerde bizlerle birlikte çalışan, ter akıtan, tüm teşkilatlara, kadın kollarına, başta başkanları olmak üzere tümünüze teşekkür ederim.”

“Ankara’ya TBMM de 3 dönem görev aldığım süreç için de hiç boş durmadım. Aynı heyecan ve performans ile Kütahya siyaseti ile iç içe yaşayacağım.”

“Ben partime, Genel Başkanıma bağlı bir eski milletvekili olarak görev ve sorumluluklarımı sürdüreceğim.”

“Beni aramaktan, sorunları bildirmekten asla kaçınmayın. Her zaman yanınızdayım”

MHP Eski Milletvekili Alim IŞIK 1 Kasım seçimlerinden sonra ilk teşekkür gezisini Gediz ve Çavdarhisar ilçelerine gerçekleştirdi.

MHP İl Başkanı Mehmet Ali TÜRKER ile birlikte ilk olarak MHP Çavdarhisar İlçe Teşkilat Binasını ziyaret etti. IŞIK daha sonra Gediz ilçesine giderek, MHP İlçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.

Eski Vekil IŞIK burada partililere yaptığı konuşmada, “Bu seçimlerde bizlerle birlikte çalışan, ter akıtan, tüm teşkilatlara, kadın kollarına, başta başkanları olmak üzere tümünüze teşekkür ederim. Tüm teşkilatlarımızla birlikte başladığımız yürüyüşümüze devam edeceğiz.”dedi.

1 Kasım seçim sonuçlarına göre milletvekili seçilemediğini hatırlatan Alim IŞIK, “Engin destekleri ile beni 3 dönem TBMM’ne gönderen partililerimi ne kadar teşekkür etsem azdır.” Şeklinde konuştu ve açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

-Milletvekili seçilemedim diye siyasetten, partimden ve dava arkadaşlarımdan asla uzak kalmayacağım. Söz verdiğimiz her kişiyi tek tek ziyaret edeceğiz. Söz verdiğimiz gibi Kütahya’nın tüm sorunlarında altından kalkmak için çalışacağız. Ve onların takipçisi olacağız. Ben sizlere verdiğim sözleri biliyorum. Ankara’ya TBMM de 3 dönem görev aldığım süreç için de hiç boş durmadım. Aynı heyecan ve performans ile Kütahya siyaseti ile iç içe yaşayacağım. Bize oy vermiş, vermemiş tüm insanları kucaklayacağız. Her bölgeyi ayrı ayrı ziyaret edeceğiz. Ben partime, Genel Başkanıma bağlı bir eski milletvekili olarak görev ve sorumluluklarımı sürdüreceğim. Seçim sürecinde söylediğim gibi Laik, Demokratik, Sosyal devletin savunucusu ve koruyucusu olacağız. Beni aramaktan, sorunları bildirmekten asla kaçınmayın. Her zaman yanınızdayım”

1

2

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.