Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kütahya °C
Turunc Fly Wuppertal 42107, Gathe 45 0202/444765 - 017670572930 Turuncfly@web.de

ERARSLAN DPÜ REKTÖR YARDIMCISI OLDU..

REKLAM ALANI
14.02.2016
892
A+
A-

kaan-eraslan

Dumlupınar Üniversitesi Rektör yardımcılığına,daha öncede bu görevde bulunan Prof.Dr.Kaan Erarslan’ın atandığı açıklandı.

Rektör yardımcısı Mehmet Tevfik Bayer’in yaş haddinden emekli olmasıyla boşalan Rektör yardımcığına atanan Prof.Dr.Kaan Erarslan,7.nci dönemde rektör adayı olmak için görevinden istifa etmiş ve Rektör Prof.Dr. Remzi Gören karşısında en çok oyu alan aday olmuştu.

KAAN ERARSLAN KİMDİR?

1966 yılında Ankara’da doğdu. 1983-1996 yılları arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde lisans, yüksek lisans ve doktora çalışmalarını tamamladı. 1988-1996 yılları arasında 8 yıl ODTÜ’de Araştırma Görevlisi olarak vazife yaptı. 1996 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi kadrolarına katılan Prof.Dr. Kaan Erarslan, yaklaşık 19 yıldır üniversitede görev yapıyor. Bölüm başkanlığı, dekan vekilliği, dekan yardımcılığı, meslek yüksekokulu ve yüksekokul müdürlüğü, çeşitli koordinatörlük, kurul ve komisyon görevlerinin yanı sıra rektör yardımcılığı tecrübesi de bulunan Prof.Dr. Erarslan’ın çok sayıda uluslararası (SCI) yayını bulunuyor. Ayrıca, DPT, TÜBİTAK, BOREN, Kalkınma Ajansı projeleri yanı sıra, Avrupa Birliği IPA projesinde de yer aldı. Prof.Dr. Erarslan, görevleri süresince eğitim öğretim altyapısı, otomasyon ve bilgi işlem sistemleri, laboratuvarlar, atölyeler, bilimsel ve teknolojik altyapının geliştirilmesi, araştırma projeleri, sanayi ile işbirliği, uluslararası ilişkiler, öğretim üyesi yetiştirme programı, engelli birimi, yabancı dil eğitimi, Bologna süreci ve Erasmus gibi yurtdışı hareketlilikleri, yazılı ve DPÜ.TV gibi görsel yayın alanlarındaki çalışma ekiplerinde yer aldı. Evli ve bir çocuk babası olan Erarslan, ileri derecede İngilizce ve orta düzeyde Almanca biliyor.
kutahyahaber.eu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.