Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kütahya °C
Turunc Fly Wuppertal 42107, Gathe 45 0202/444765 - 017670572930 Turuncfly@web.de

TÜRKER”3 MAYIS MİLLİYETÇİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

REKLAM ALANI
02.05.2016
827
A+
A-

MHP KÜTAHYA İL BAŞKANLIĞI ALPARSLAN TÜRKEŞ İÇİN MEVLİT OKUTACAKMHP İl Başkanı Mehmet Ali Türker :” 72’nci yıl dönümünü kutladığımız 3 Mayıs Milliyetçiler günü Türk Milletine ve Dünya Türklüğüne kutlu olsun. Bu vesile ile başta Başbuğ Alpaslan Türkeş olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün 3 Mayıs 1944 mağdurlarına ve şehitlerine Allah’tan rahmet diliyorum. “

Türker,yayınladığı mesajda “3 Mayıs 1944 Milli şuurun uyanışı, milli direncin şahlanışı için bir milattır. 3 Mayıs 1944 de bir avuç Türk aydının, dönemin iktidarı tarafından nizam düşmanlığı ve ırkçılık gibi suçlamalar ile zulme uğramış, Türk tarihinde Türkçülük-Turancılık mahkemeleri olarak geçen kara sayfalar yazılmıştır. Türk Milliyetçileri iftiralara, baskılara ve suçlamalara rağmen Türklük şuurundan ve Türk birliği ülküsünden vazgeçmemiştir. Kurulan mahkemelerin sonunda şerefli bir mücadele verilmiş ve 3 Mayıs Milliyetçiler günü olarak tarihe geçmiştir.

Başbuğ Alpaslan TÜRKEŞ’in ifadesi ile “ 3 Mayıs Türk Milliyetçilerinin Türk Milletinin varlık davası için çektikleri ıstırabın, elemin, gözyaşının ifadesidir.”

Bugün Türkiye, milliyetçiliği ayaklar altına alınırken etnik milliyetçilikleri körükleyen, Türk kimliğini her fırsatta reddeden ve düşmanlık besleyen bir anlayışla idare edilmektedir.

“ Türküm” diyemeyen, Türklük şuurunu sorgulamaya açan, Türk olmaktan gurur duyanları ırkçılıkla suçlayan ve 3 Mayısa sebep olan zihniyet, başka maskelerle, başka niyetlerle, başka hedeflerle yeniden hortlamıştır.

Türk Milliyetçiliği, şanlı bir kurtuluş mücadelesi verip Cumhuriyeti kuran ideolojinin adıdır. Türk milletinin birliği ve dirliği Türk Devletinin bağımsız üniter yapısının devamlılığından yana tercihini tavizsiz bir şekilde belirleyen Türk milliyetçileri, hali hazırda yaşanılan yıkımın ve kaos ortamının gelecek açısından büyük bir tehlike ve tehdit içerdiğinin bilincindedir.

Emperyalist Devletler tarafından, Ülkemiz ve Milletimiz üzerinde oynanmak istenen oyunları görüyor ve biliyoruz. Türk milliyetçileri olarak biz oynanan bu oyunları mutlak suretle bozmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz.dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.